Janne

Janne Neus

Dit is Janne.

Janne begint dit jaar aan haar 4e jaar als leiding, na een heel leven als lid van Chiro Den Averaan. Na 3 jaar had ze het wel wat gezien bij de jongsten, dus geeft ze dit jaar leiding aan de Keti’s.

Janne is een avontuurlijke meid die je eigenlijk een beetje overal kan vinden dit jaar. Grotendeels zal ze op kot zitten in Geel doorheen de week. Ze studeert namelijk orthopedie aan Thomas More en zit in haar 3e jaar! Vanaf januari kan je haar ook in Ghana, Afrika vinden! WABLIEFTERU? Jaja, je leest het goed. Janne gaat voor !! 11 weken !! op buitenlandse stage voor haar opleiding, amai ma da’s keicool! In die periode zal ze waarschijnlijk af en toe eens vervangen worden door een tronklid, ook wel vet he eigenlijk? Maar gelukkig zal ze ook meer dan voldoende in Kalken te vinden zijn, gezien haar roots en hart nog steeds bij ons zijn!

Janne is niet alleen super avontuurlijk, maar ook echt een actieve en enthousiaste. Je zal haar zelden niet weten meespelen en zal altijd ingaan op een (niet altijd zo slim) ideetje. Janne staat ook bekend om veel van haar uitspraken, ze staat meermaals in onze Chirobijbel en dat is meer dan terecht aangezien ze zo’n grote pilaar van onze Chiro is!

Wist je dat? Janne haar 2de neus kwijt is.

Afdeling: Keti’s