Michiel

Michiel Wochnik (aka Molle)

Michiel zal in een ver verleden nog wel bekend in de oren klinken,  maar de meesten kennen deze prachtige kerel als ‘Molle’.

Molle (19 jaar) voldoet zeker aan alle positieve eigenschappen die hierboven al opgesomd zijn bij andere leiders, maar bovenal moet zijn merkwaardig grote dosis aan frisse humor genoemd worden. Iets wat niet cruciaal lijkt als leider, maar bij Molle staat die in rechtstreeks verband met zijn enthousiasme en inspiratie waarmee hij zijn leidinggevende taak vervuld. Boeiend en knotsgek dat is een feit. Naast het aan het lachen brengen van anderen, heeft deze man een oog voor organisatie. Zo slaagt hij perfect in zijn functie als groepsleider. Dit doet hij nu voor zijn 3e  jaar. Verder studeert hij Bedrijfsmanagement, waar hij ondertussen in zijn 3e  bachelor is aanbeland. Qua sport loopt alles op een relatief laag pitje, maar let op! Tegen een loopje of een onverwachte voetbalmatch zegt hij zeker geen nee.

 

Wist je dat: Wanneer Michiel in zijn neus friemelt en het een bolletje is, dan schiet hij het weg, maar als het een sausje is dan eet hij dit gewoonweg op, eikebah toch?

Afdeling: Aspi’s