Silvano

Silvano Chamonin


Hij ziet er misschien klein en schattig uit wat zijn bijnaam doet vermoeden, maar diep vanbinnen schuilt er zich ‘nen waren (br***) beir’ zoals we zouden zeggen!

Jaja, het is onze Silvano waar we het over hebben, maar voor jullie ook wel bekend als Silvy. Hij is een 19 jarige, zeer enthousiaste, lieve, toffe,
rechtvaardige, gedreven,… jongeman. Dit jaar is hij met veel toewijding gestart in Ter Groene Poorte te Brugge voor een jaar in de fijne keuken.
Wanneer er gekookt moet worden, is Silvano van de partij! Als hij niet naar Brugge moet, laat hij zich met de nodige finesse en vitesse gaan in Dorp 49. Als je daar eens langs gaat, zal hij jullie met veel plezier bedienen! Naast het koken gaat hij ook graag eens vissen en dat jawel in alle soorten vijvers. Grote, kleine, zolang hij maar eens volledig tot rust kan komen.

Na 2 jaar aan de jongste groepen leiding te geven, komt zijn grote wens uit en mag hij leiding geven aan de toppers. Daar kijkt hij al een hele tijd naar uit en hij zal zijn uiterste best doen om er voor jullie een fantastisch jaar van te maken! Voor alle moeilijkheden, mopjes, pijntjes, enz. kan je bij hem terecht. Hij staat voor iedereen en alles open dus voor een probleempje groot of klein kan je bij hem terecht!

Wist je dat? Silvano nog steeds aan het wachten is tot de hete zomers gepasseerd zijn?

 

Afdeling: Rakkers