KETI’S

De Keti’s (14-16 jaar) trekken op avontuur, doen een tweedaagse tocht op kamp in de natuur met rugzak en kompas of bouwen zelf een vlot om de rivier over te steken. Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport, of zetten hun lokaal volledig op z’n kop om het een nieuwe look te geven. Het zijn rasechtige levensgenieters, bon vivants en het duurt vast niet lang voor hun eerste Tiktok viraal gaat.

 

Brief van jullie lieftallige leiding: 

Hiiii Keti’s!!!

De tijd vliegt toch snel, want er staat alweer een nieuw Chirojaar voor de deur! Aangezien we met redelijk wat volk zijn dit jaar, zal elke zondag dan ook gegarandeerd ambiance zijn! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
We gaan er een zot jaar van maken, gevuld met toffe zondagen, hier en daar een avondactiviteit om de stress tijdens de examens wat weg te nemen en we sluiten natuurlijk af met een geweldig kamp !!!

Natuurlijk is er ook een Keti-weekend, dus hou daar zeker de agenda maar vrij voor, want dat is een ervaring die niet te missen valt!
Kamp is dan ook het hoogtepunt, met onze oh-zo-zalige tweedaagse, de niet te vergeten fietstocht ernaartoe, en nog zoveel meer! Begin jullie koersbenen maar al te trainen, en jullie fietsbanden stevig op te pompen, want voor je het weet zijn we weg!

Maar niet getreurd voor het kamp is, is er natuurlijk ook onze koekenverkoop! Zo kunnen we genoeg centjes inzamelen om onze knotsgekke tweedaagse te sponsoren, en wie weet wat als we nog over hebben…
We gaan dit jaar dus zeker niet stilzitten & kijken er alvast naar uit om jullie elke zondag te zien.
Wij hebben er al enorm veel zin in, hopelijk jullie ook!

Veel groetjes van jullie lieftallige Ketileiding, Lucca, Joppe en Cecilia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *