Algemeen

Wie?

Bij ons is iedereen van 6 t.e.m.18 jaar welkom! Naar gelang je leeftijd/leerjaar word je onderverdeeld in één van de 6 afdelingen !

  • Sloebers : 1ste – 2de leerjaar (6-8 jaar)
  • Speelclub : 3de – 4de leerjaar (8-10 jaar)
  • Rakkers : 5de – 6de leerjaar (10-12 jaar)
  • Toppers: 1ste – 2de middelbaar (12-14 jaar)
  • Keti’s: 3de – 4de middelbaar (14-16 jaar)
  • Aspi’s : 5de – 6de middelbaar (16-18 jaar)

Waar?

Zin om eens een kijkje te komen nemen bij ons? Maar, je weet niet waar je ons kan vinden? Geen nood! Hier vind je ons adres en een afbeelding van het lokale stratenplan! Op deze manier vind je ons zeker terug.

Chiro Den Averaan
Kerkakker 1
9270 Kalken

Bekijk hier de kaart

Wanneer?

Op zondagnamiddag van 14u30 tot 17u30

Soms is er eens een zondag geen Chiro ( bv. omdat de leiding examens heeft). Mocht dit het geval zijn, dan laten wij je zo snel mogelijk iets weten.

Inschrijven: hoe?

Na drie chiro-namiddagen is het je wel duidelijk geworden: Chiro is echt wat voor jou, en je wil graag lid worden. Dat kan! Inschrijven bij Chiro Den Averaan  is heel eenvoudig!

Aan het begin van het jaar komt de leiding van jouw afdeling eens langs bij je thuis om je in te schrijven. Op die manier leer je de leiding beter kennen en kan er, indien nodig, informatie uitgewisseld worden tussen de ouders en de leiding.

Het inschrijvingsgeld bedraagt €30 per werkjaar (september t.e.m. juni). Daarmee wordt de verzekering betaald hierin zit ook Christus Koning (heel de dag Chiro) & zwemmen gerekend . Het overige geld gebruiken we voor de aankoop van materialen, uitstappen,…

Drank- en koekenkaart

Om 16 u is het tijd om eventjes uit te rusten. Wij hebben dan een lekker vieruurtje voor je klaarliggen (drankje + koek).
Bij Chiro Den Averaan werken we met het systeem van een drank-en koekenkaart. Een kaart kost 7 euro en wanneer deze leeg is krijgen jullie een briefje mee naar huis om opnieuw 7 euro mee te brengen.Wij zijn nog steeds een vereniging die denken aan jullie portemonnee en bieden daarom zeer democratische prijzen aan!

Frisdrank: 50 cent

Koek: 20 cent

Water: gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *