SLOEBERS

De allerjongste leden zijn de Sloebers (6-8 jaar). De Sloebers houden van fantaseren en dat wordt geïntegreerd in de spelletjes die de leiding iedere zondag voorziet. Ze dompelen zich samen met de leiding onder in een fantasiewereld vol creativiteit. Het is heel belangrijk om van jongs af aan te leren in groep spelen en samen ervaringen op te doen. Ook op kamp zijn de jongste Chiroleden welkom om samen te ravotten in de bossen. De Sloebers krijgen vaak nog de keuze tussen 5 of 10 dagen Chirokamp. Vraag hier gerust naar aan de Sloeberleiding van dit jaar!

 

Brief van jullie lieftallige leiding:

Dag allerleukste Sloebertjes!!

Het is weer zover, een nieuw schooljaar, en dat betekent: nieuwe zondagen vol pret!
Laat je boekentas maar thuis en trek alvast je Chiro-shirt aan, want je zult elke week de dagen aftellen naar zondag. Ben je nieuw of heb je hier al een jaartje ervaring, plezier wordt gegarandeerd.

Want wie je bent of wat je doet, dat maakt voor ons niet uit.
Iedereen is welkom bij deze 4 biggetjes, dus kom maar snel naar hier!

Jullie dolle leidingsgroep is de perfecte mix voor een spetterend jaar.
Met Daphne zul je je geen moment vervelen, Aurélie heeft zorgzaamheid van de bovenste plank, aan Charlotte mag je steeds je gekste vragen stellen, en stoere Max houdt het meisjesteam in balans.
Op het programma staat bovenal: ons keer op keer uitleven in de tofste spelletjes, lachen tot we buikpijn krijgen, en altijd klaarstaan voor elkaar.
Sommige dagen zullen we wat vuiler zijn dan andere, maar dat is juist het leukst, niet? Elke zondag bereiden we jullie beetje bij beetje meer voor op het hoogtepunt van het jaar: het megaleuke, geweldige, zalige Chirokamp!
Eerst maken we een tussenstopje op Sloeberweekend, maar daar gaan we nog niet te veel over verklappen …

Wij hebben er alvast mega-super-keiveel zin in, want dit wordt een jaar om nooit te vergeten!

Lieve groetjes, warme knuffels en dikke kusjes van Aurélie, Charlotte, Daphne en Max.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *