SPEELCLUB

Klein, maar niet meer de kleinsten: de Speelclub (8-10 jaar). Speelclubbers houden van spelen, zo simpel is dat! Ze ontdekken de wereld en zijn onnoemelijk nieuwsgierig. Ze dollen en rennen door het bos, verkleden zich en hebben de gekste ideetjes. Of ze trekken erop uit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten. Ze worden ook al wat mondiger: de leiding zal het geweten hebben! Bij de Speelclub leren kinderen al wat meer samen spelen. Vriendschappen (en kliekjes!) ontstaan, banden worden gesmeed die voor de rest van de Chirocarrière zullen duren.

 

Brief van jullie lieftallige leiding:

Dag lieve Speelclubs!

Hopelijk zijn jullie klaar voor een jaar vol plezier, ravotten en vriendschappen voor het leven. Wij alleszins wel! We gaan ons uiterste best doen om jullie een onvergetelijk Chirojaar te bezorgen!

Elke zondag van 14.30u tot 17.30u gaan wij jullie met open armen ontvangen! Van klimmen in de bomen tot de mooiste verkleedpartijtjes, we zullen elke zondag de gekste activiteiten uit onze mouw schudden. We gaan ons amuseren zoals nooit tevoren! Bereid jullie maar al voor op de tofste spelletjes, want wij hebben al de gekste ideeën om er een topjaar van te maken. Wij zijn ook niet bang om ons af en toe eens vuil te maken, vergeet dus zeker niet om kleren aan te doen die vuil mogen worden.

Goed of slecht weer, niks houdt ons tegen om kattenkwaad uit te halen. Ook zijn we al volop bezig met jullie magische speelclubweekend voor te bereiden. Twee dagen op de Chiro vol spelletjes, avonturen, lekker eten en vriendjes. Hier worden jullie klaargestoomd op 10 (of 5) knotsgekke dagen op kamp!

Groetjes,
De Speelclub leiding

Arno, Lindsey, Myrthe & Margot

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *